06 - 422 31 522 Ellen@skinbodymind.nl

Access Consciousness Bars©

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen.

Wat zijn Bars  van Access Consciousness ©

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer.

Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

* ik ben niet goed genoeg
* ik ben het niet waard om
* dat kan ik toch niet
* dat is niet voor mij weggelegd

Waarom een Bars sessie?

Een Bars sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is natuurlijk. In het beste geval kan een Bars sessie jouw leven makkelijker en vrolijker maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Hoe ziet een Bars sessie eruit?

Tijdens een Bars sessie lig je (met kleren aan) comfortabel op je rug op de behandelstoel. Je hoofd wordt zachtjes aangeraakt op de 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Wanneer een Bars sessie?

Wanneer jij er behoefte aan hebt je te ontspannen en bepaalde energieen los te laten. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Consciousness Bars© kan naast ontspanning ook verlichting bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij add/adhd, bij pijn in het lichaam, wanneer je vaak moe bent of slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden. Wil jij het ervaren?

Pin It on Pinterest

Deel Blog

Deel dit Blog met je vrienden

Chat openen